skip to Main Content

FD advertentieDat Voorstelling van Zaken terecht het Pensioen als zeer actueel onderwerp heeft gekozen, wordt bewezen door de enorme stroom van artikelen in de media over dit onderwerp. Deze week werd er in het Financieele Dagblad een hoofdartikel op pagina twee en drie aan het pensioen gewijd. Ook werd op pagina drie een feuilleton aan hetzelfde onderwerp besteed.

Het hoofdartikel van Nelleke Trappenburg luidt: Pensioenstelsel moet anders, maar hoe? In dit artikel schetst zij drie bekende modellen met de bijbehorende voor- en nadelen. Onderwerpen die eveneens centraal staan in de komende Voorstelling van Zaken over het Pensioen op 2 februari in de Stadsschouwburg in Amsterdam.

Het feuilleton, is geschreven door Mathijs Bouman en is de nummer twee in een reeks. De eerste had als titel: ‘Het gebouw van het Pensioenfonds der Knopentellers (PvK) doorstaat de storm maar net. Maar de Voorzitter weet dat er niets aan de hand is.‘ Dit deel stond in het FD van 27 december. Het tweede feuilleton heeft als titel: Ook al staan de panden scheef, de fundering deugt nog steeds. Het feuilleton is te lezen als een parodie over de situatie in pensioenland.

We houden u tot 2 februari op de hoogte van de ontwikkelingen in pensioenland en hopen u in grote getale in de Stadsschouwburg te mogen ontvangen: om te luisteren, mee te denken en mee te praten. Voor meer informatie verwijzen we graag naar de wat krijgt u te zien? pagina.

Info & tickets

Back To Top