Ga naar hoofdinhoud

Rens de JongRens is een bekend geluid voor zakelijk Nederland. Sinds 2000 is hij één van de bekende stemmen van BNR Nieuwsradio. Hij presenteert nu iedere week “Zaken doen met Rens de Jong”. Daarnaast presenteert Rens sinds 2014 diverse TV programma’s voor RTLZ, zoals de talkshow “Z in Zaken”. Zijn specialisaties zijn innovatie, duurzaamheid, ondernemerschap en human capital.

In 2013 werd hij door Quote uitgeroepen tot één van de populairste dagvoorzitters van ons land. In 2014 werd gekozen tot “dagvoorzitter van het jaar”.
Rens is co-­‐founder van BuzzMaster. Een interactieve tool om congressen zeer interactief te maken doormiddel van smartphones. Rens verandert het publiek van passieve toehoorder naar actieve co-­‐creator met BuzzMaster.

Daarnaast is Rens co-­‐founder van SixHandshakes, een nieuw ondernemersplatform dat van Nederland de meest genetwerkte economie van de wereld wil maken. In evenementen en online platforms komen deelnemers in een halve middag een jaar verder in hun businessplannen.

Back To Top