Ga naar hoofdinhoud

Hoofdsponsor

Willis Towers Watson

Willis Towers Watson is wereldwijd opererende consultant, broker en solutions provider die organisaties helpt om risico om te zetten in groeimogelijkheden. Wij adviseren op het gebied van pensioen, HR, verzekeringen, investeringen en M&A.

We ontwerpen en leveren oplossingen die risico beheren, arbeidsvoorwaarden optimaliseren, talent laten groeien en kapitaal effectief inzetten om organisaties en medewerkers te beschermen en te versterken.

Hamadi Zaghdoudi, Head of Retirement Netherlands:

Het vertrouwen van de samenleving in de pensioensector is nog nooit zo laag geweest als nu. Dat is zorgelijk. We staan aan de vooravond van belangrijke stappen om ons pensioenstelsel toekomstbestendig te maken. Het is van groot belang dat de expertise en ervaring binnen de sector daarbij maximaal kan worden benut. Daarvoor is draagvlak, en dus herstel van vertrouwen nodig. Een open dialoog is daarbij een voorwaarde. Willis Towers Watson voelt zich nauw verwant met de pensioensector. Daarom zetten we ons in om de dialoog tussen samenleving en sector te stimuleren. Dat doen we op diverse manieren, ook buiten de gebaande paden. Dit Theatraal Debat is daar een voorbeeld van.”

Website: Willis Towers Watson

Sponsors

Administratie Groep Holland
Nationale Nederlanden
Optimix
Raet
Back To Top