Ga naar hoofdinhoud

Van de Beek & van Basten Batenburg is in 2009 opgericht door Dries van de Beek en Saskia van Basten Batenburg met als missie om ieder vanuit hun eigen achtergrond bedrijven, startende ondernemers en non profit organisaties te helpen bij ontwikkeling, organisatie en communicatie. Ook richten zij fondsen op voor particulieren en bedrijven. Zij zijn gespecialiseerd in het inhoudelijk samenstellen van (theatrale) seminars, waarbij Saskia als moderator optreedt.

Saskia van Basten BatenburgSaskia van Basten Batenburg is van huis uit toneelspeler. In 2003 heeft zij een eigen bureau opgericht, Buro d’Esprit met de intentie om mensen met ideeën zonder geld en mensen met geld zonder ideeën aan elkaar te koppelen. Zij is ghostwriter voor prominente Nederlanders. Zij wordt gevraagd om de inhoudelijke kant van seminars voor haar rekening te nemen en treedt daarbij op als moderator. Bij het concept  Voorstelling van Zaken komen de wereld van het toneel en de zakelijke wereld voor het eerst samen. Zo op het oog een ideaal huwelijk.

Dries van de BeekDries van de Beek is afkomstig uit de financiële wereld waar hij bij diverse banken bestuursfuncties bekleedde en leiding gaf aan verschillende fusies.
Hij is mede oprichter van Nederlands grootste particuliere Fonds, het VSB Fonds, waarvan hij acht jaar lang algemeen directeur was.
Op zijn 58ste besloot hij zich te verzelfstandigen. Als beroepscommissaris en adviseur is hij tot op de dag van vandaag werkzaam voor commerciële en non profit organisaties. Hij is tevens docent (Executive Lecturer) aan de Universiteit Nyenrode.
In 2009 richtte hij samen met Saskia van Basten Batenburg van de Beek & van Basten Consult op.
Uit deze samenwerking is onder andere het concept Voorstelling van Zaken ontstaan.

Bezoek de website van Van de Beek & van Basten Batenburg.

Back To Top